#joulupunnitus 2015 rikottiin ennätyksiä

Jännittävän #joulupunnitus -taistelun voitto Vantaalle.

joulupunnitussäännöt

Rookie Jukka Yrjönen yllätti ennakkosuosikit latomalla vatsaansa 3,6 kg jouluruokaa. Nimi ei ollut enne. Samalla Yrjönen tuli rikkoneeksi Timo Tarvaisen edellisen ennätyksen 3,4 kg vuodelta 2012.

Lammin joulupatojen ääreltä kovatasoisen koitoksen kakkossijaan joutui tyytymään Eetu Jahkonen 3,5 kg:n ahtamisella. Ensimmäisten joukossa kuponkinsa jättänyt Jahkonen piti lujasti kiinni korkeimmasta korokkeesta, mutta viime hetken puristus tiputti hänet hopealle. Erinomainen suoritus silti!

Pettymyksiäkin koettiin. Ennakkosuosikki Miika Lahden tulosta jouduttiin vartoomaan lähes puolilleöin.  Rajut puristukset tuottivat ärjyn tuloksen, mutta tässä vaiheessa iltaa tiedettiin jo, että se ei riitä kirkkaimmille mitaleille. 3,3 kg:llä irtosi pronssisija.

#joulupunnitus 2015 oli loppuun saakka uskomattoman jännittävä trilleri. Osallistujia oli ennätysmäärä ja yleisö sai nauttia ammattimaisista huippusuorituksista aamun riisipuurosta aina keskiyön kinkkuvoileipään.

Lisäksi hyvän joulupunnitus-tavan mukaisesti kilpailijat osoittivat lämmintä joulumieltä ja ostivat mässäilyllä menetetyn taivaspaikan takaisin lahjoittamalla summan rahaa SPR:n Nälkäpäiväkeräykseen tai muuhun valitsemaansa kohteeseen.

Alla vielä vuoden 2015 kokonaistulokset. Oikein hyvää joulua kaikille!

joulupunnitus2015 tulokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.