Päätä seinään

Välillä on asiaa, välillä haluaa purkaa ajatuksia – kun ajatukset kirjoittaa ylös, tuntuvat ne usein hölmöiltä. Ehkä tämän tarkoitus on saada hölmöt ajatukset pois ennen kuin ne ehtivät tuhota koko pään. Tai sitten tällä on vain tarkoitus opetella kirjoittamaan. Tai sitten haluan käyttää tätä niinä hetkinä kun 140 merkkiä ei millään riitä.

Kerron täällä varmaan siitä mitä olen tehnyt, mitä teen ja mitä haluaisin tehdä. Kerron varmaan myös sellaisia asioita, joita en saa aikaiseksi. Taikka sitten kerron jonkun paskan vitsin. Anteeksi niistä jo etukäteen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.